STAMBENI OBJEKAT

Ulica Kamenička, Kragujevac

RASPRODATO
Obaveštenje: Svi stanovi na ovoj lokaciji su rasprodati!Za sve ljude, kupovina stana je jedan od najvažnijih događaja, koji sa sobom nosi i veliku radost i veliki stres. Prilikom izbora stana morate voditi računa o sledećim parametrima: pre svega da bude u kvalitetno ozidanoj zgradi. Zatim, da stan bude blizu prodavnica, banaka, pošta, ambulanta, vrtića, škola… Naša zgrada upravo ispunjava zadate kriterijume. Nalazi se u samom centru grada, u Kameničkoj ulici, sve vam je blizu, a opet, zgrada je u mirnom delu, u ulici gde ste potpuno zaštićeni od buke.

 

GRAFIČKA DOKUMENTACIJA

MOGUĆNOST KUPOVINE NA RATE


Stambeni prostor koncipiran je tako da odgovara svim generacijama i životnim stilovima, od mirnog, porodičnog do savremeno urbanog života. Stanovi su savremeno uređenii, odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti, velika osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade.

Za podove iskorišćeni su najkvalitetniji hrastovi parketi, kao i moderna i postojana keramika.

S obzirom na činjenicu da se zgrada nalazi u širem centru grada, projektantski tim se potrudio da ceo objekat okruži visokim i žbinastim zelenilom.

Tokom izgradnje objekta korišćena je najsavremenija tehnologija, sa izuzetnim fokusom na energetsku efikasnost, a sam enterijer uređen je po svetskim standardima, upotrebom materijala i opreme renomiranih proizvođača.

Sama zgrada ima zaseban parking, što je idealno za sve one koji poseduju automobil, a žele da im on uvek bude pri ruci.

POZOVITE066 00 50 50